Секти в Україні

Деструктивні культи

Секта “АллатРа” знову активізувалася: відреагували навіть у Верховній Раді

У Верховній Раді України було подано звернення до Служби безпеки України, Ради національної безпеки і оборони та Міністерства юстиції стосовно діяльності секти “АллатРа”, яка сповідує проросійські цінності. Неодноразово правоохоронці вже звертали увагу на цю секту. 

секта, аллатра

Народна депутатка Інна Совсун особисто ініціювала це звернення та повідомила про це в мережі Інтернет. Вона представила конкретні випадки діяльності секти “АллатРа” в Україні, розкривши, що на зустрічах членів цієї організації обговорюється низка несподіваних ідей.

Наприклад, учасники секти говорять про те, що можуть рухати предмети силою думки. Сектанти залучають і інших людей та проводять спільні медитації і читань книг. Все це нагадує “гурток любителів російської пропаганди”.

Секта “АллатРа” вірить у існування таємного світового уряду, який контролює всі аспекти життя та є “світовим злом”. Їхня література стверджує, що цей уряд, відомий як архонти, створив історію, релігії, поширює хвороби та готує третю світову війну. Секта проводить медитації, які, за їхньою думкою, мають врятувати світ. Кожен має менторів, які контролюють ефективність проведення медитацій.

Совсун також навела приклад зі своєю студенткою, яку лікар намагався переконати, що світ повинен існувати без політики, а всі питання мають вирішуватися на референдумах. Цей лікар також підкреслював загрозу штучних технологій та закликав студентку приєднатися до секти “Благотворче суспільство”. Лікар навіть роздавав листівки та запрошував на зустрічі.

Секта “АллатРа” активно використовує російську пропаганду у своїй діяльності, влаштовуючи телемости з Росією та запрошуючи підтримувати путіністів та депутатів від “Єдиної Росії”. Ці члени секти виправдовують катування та вбивства, стверджуючи, що це наслідок штучного поділу суспільства на різні групи.

Депутатка Совсун попереджає, що секта “АллатРа” несе серйозні ідеї та активно просуває російську пропаганду, і закликає уникати недооцінки їхньої діяльності.

Share:
Залишити відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *